AquaReina | Blog

Na našom blogu nájdete vždy aktuálne články a videá, ktoré vám prinášame vo vlastnej produkcii. Tešiť sa môžete na užitočné rady, návody a aj zaujímavosti zo sveta starostlivosti o vaše autá a motocykle. 

AquaReina

Tipy na dezinfekciu vozidla a ďalších priestorov náročných na udržiavanie hygieny

V tejto dobe sme obzvlášť citliví na akýkoľvek zdroj a možný prenos nákazy. K ochoreniu sa, žiaľ, dá prísť veľmi jednoducho, ale pri správnej prevencii a dodržiavaní hygienických odporúčaní vieme tomu predísť. Na istý čas sme zostali doma, no cestovaniu sa v mnohých prípadoch nevyhneme. Na cestách sa však potrebujeme občerstviť, ubytovať a zrazu sa ocitávame v rôznych prostrediach. Tam na nás

Čítať viac »
AquaReina.shop

Ako naštartovať starostlivosť o auto po zime?

Mráz a náhle zmeny teplôt neprospievajú žiadnemu autu. V podstate aj keby ste uviedli svoje auto „do zimného spánku“, alebo sa v ňom pravidelne prevážali, po zime je prehliadka nevyhnutná. Auto si vyžaduje kontrolu po technickej stránke a ošetrenie karosérie a interiéru. V tomto blogu vysvetlíme, čo uprednostniť, akú výbavu si nachystať, resp. čo zvládnete sami a čo zveriť odbornému servisu!

Čítať viac »
AquaReina

Čo sú tekuté stierače?

Vyhnite sa počas jazdy nebezpečným situáciám. Počas hustého dažďa sa často dostávame do situácii, kedy takmer nevidíme vozovku. Zhoršené podmienky vodiča obmedzujú, čo má za následok pomalší reakčný čas. Zlepšite svoju viditeľnosť v daždivých podmienkach vďaka nano stieračom.

Čítať viac »
AquaReina

Tipy, aký vosk používať na auto?

Prečo vôbec auto voskovať? Ako dokázať, že vrstva vosku nie je len rozmarom, ale jedným zo základných krokov v údržbe auta? Pri nanášaní a výbere vosku sa zameriavame predovšetkým na to, aby podporil nielen vysoký lesk, ale poskytol zvýšenú ochranu proti vonkajším vplyvom a teplotným zmenám.

Čítať viac »
doplnenie klímy košice
Pneuservis Košice

Čistenie klimatizácie

Čistenie klimatizácie je veľmi podceňované, hoci je dôležité pre zachovanie čistého ovzdušia. Viete, ako vyčistiť svoju klimatizáciu a zničiť tak zápach a neželané baktérie?

Čítať viac »