AquaReina | Blog

Na našom blogu nájdete vždy aktuálne články a videá, ktoré vám prinášame vo vlastnej produkcii. Tešiť sa môžete na užitočné rady, návody a aj zaujímavosti zo sveta starostlivosti o vaše autá a motocykle. 

nepovinná výbava do auta
AquaReina

Aká je vhodná (odporúčaná) výbava auta na cestu

Povinná výbava – ako už názov naznačuje – je niečo, čo zo zákona musí mať každé vozidlo, ktoré stúpi na vozovku. Je ale čas dovoleniek a preto je dobré vedieť, čo by ste so sebou mohli vziať, aj keď dovolenkové vybavenie pravdepodobne zaberie celý kufor. Hovoríme o vhodnej alebo odporúčanej výbave auta.

Čítať viac »
ako odstranit hmyz z auta
AquaReina

Ako odstrániť hmyz z karosérie auta?

Prinášame vám niekoľko osvedčených postupov, ako zbaviť vaše auto stôp po hmyze.
Niektoré rady spadajú do kategórie „babské“ ale sú účinné. Predstavíme si aj špeciálnu autokozmetiku určenú výhradne na odstránenie hmyzu z karosérie.

Čítať viac »
geometria kolies košice
AquaReina

Ako si vybrať najlepšiu službu geometrie kolies?

Kolesá patria všeobecne k najviac zaťažovaným častiam auta. Námahu pre ne predstavujú ako nerovnosti na cestách, prekážky, klimatické zmeny, tak aj nesprávna alebo podceňovaná údržba auta. Pri kolesách ju mnohí obmedzujú len kontrolu stavu, mieru opotrebovania, poprípade na opravu defektu a sezónnu výmenu pneumatík. Práve tu sa ponúka, presnejšie za nevyhnutnú považuje, geometria kolies. Viac o tejto službe nižšie v článku!

Čítať viac »
geometria kolies košice aquareina
AquaReina

Ako na geometriu kolies?

Údržbu auta nemožno len tak zavesiť na klinec. Auto si vyžaduje celoročnú starostlivosť a kontrolu ako po dizajnovej, tak aj po technickej stránke. Medzi základné úkony zaraďujeme aj pravidelnú geometriu kolies. Ako celý proces prebieha a z čoho pozostáva? Dozviete sa už v tomto príspevku!

Čítať viac »
umyvaren aút v košiciach
AquaReina

Ako si sám umyť auto?

Bez ohľadu na to, ako často ste na cestách, na vzhľade vášho auta vám má bezpochybne záležať. Nejde len o jeho vizuálnu stránku, ale skôr o riziká pri zanedbaní povrchu exteriéru. Ani radšej neprerátavame, aké náklady by súviseli s poškodením karosérie a ďalších vonkajších častí. Preto radšej priebežne investovať do umývania ako riešiť väčšie starosti.

Čítať viac »
AquaReina

Tipy na vianočné darčeky na poslednú chvíľu od AquaReina

Nestíhate ani toto predvianočné obdobie? Už minulý rok ste si dali záväzok, že v posledný týždeň sa u vás žiadne darčeky nenakupujú? Všetko je nachystané a vy si spolu s rodinou užívate spoločné chvíle! Plány opäť nevyšli a už teraz na prstoch rátate, koľko času zostáva do Štedrého večera. Je to vôbec reálne za tak krátky čas vybrať obdivuhodný darček pre motoristov? AquaReina Tím má aj na tieto problémy „svoje páky“ – prinášame tipy na skvelé darčeky na poslednú chvíľu!

Čítať viac »