AquaReina | Blog

Na našom blogu nájdete vždy aktuálne články a videá, ktoré vám prinášame vo vlastnej produkcii. Tešiť sa môžete na užitočné rady, návody a aj zaujímavosti zo sveta starostlivosti o vaše autá a motocykle. 

dezinfekcia auta košice
AquaReina

Dezinfekcia interiéru

Viete, prečo je vhodné dezinfikovať interiér vášho auta, a prečo by ste to nemali zanedbávať? Zistite viac o tom, ako môžete účinne bojovať s možnými hrozbami.

Čítať viac »
swarovski
AquaReina

Vône do auta

Ak si potrpíte na detailoch a chcete, aby vaše auto stále voňalo a cítili ste sa v ňom príjemne, určite by ste sa mali dozvedieť viac o vôňach do auta.

Čítať viac »
povinna vybava
AquaReina

Povinná výbava auta

Čo je vlastne povinná výbava auta, akú lekárničku musíte nosiť so sebou a čo vám môže v krízovej situácii pomôcť? Aj na tieto otázky si posvietime v tomto článku.

Čítať viac »
Ručná autoumyváreň v Košiciach - čistenie interiéru
Autoumývareň

Tepovanie auta

Mnoho ľudí si neuvedomuje, aké dôležité je starať sa o interiér auta. Okrem estetickej stránky súvisí čistota interiéru so zdravím a tiež s potenciálnou predajnou hodnotou auta. K správnej starostlivosti o interiér patrí aj tepovanie auta, ktorému sa teraz budeme venovať.

Čítať viac »
doplnky
AquaReina

Vylepšenie interiéru

Aj vy uvažujete nad tým, ako si viac prispôsobiť a vylepšiť interiér vo svojom aute? Prečítajte si niekoľko tipov a inšpirujte sa na AquaReine.

Čítať viac »